Színházba mennétek? Itt egy jó tipp, hol tudsz olcsóbban jegyet venni

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

maesteszinhaz

Színházba járni nem olcsó mulatság, főleg ha valaki nagycsaládos, mint mi, de remek program, kár lenne az ára miatt kihagyni. Ha elég rugalmas vagy és nem zavar, hogy aznap kell eldöntened, hogy hova és melyik előadásra mentek, akkor a Ma este színház! oldal neked való hely lesz. Itt minden nap felkerülnek az aznapi darabokra a maradék jegyek, amiket már jóval olcsóbban tudsz megvenni, mint amennyi eredetileg lett volna az ára.

Mielőtt legyintenél, hogy téged esti színházi program nem érdekel, elárulom, hogy gyerek és ifjúsági előadásokra is ki lehet rajta fogni olcsóbb jegyeket.

Amikor ezt a cikket írom, éppen a Bábszínházban a Marcipán cica című bábelőadásra lehet kedvezményes áron jegyet venni, de hétvégén jóval nagyobb a választék a gyerekeknek való előadásokból.

MarcipancicaMaesteszinhaz

Az oldalt pofon egyszerű használni:  A kezdőoldalon kattints a neked leginkább tetsző előadásra, majd válaszd ki a nézőtéren, melyik székekre szeretnél jegyeket! Add meg az email címed, ide küldik majd a jegyeid PDF formátumban. Fizetni csak  online lehet bankkártyával. Ezután csak nyomtasd ki a jegyeid, és már mehettek is a színházba!

Kattints át az oldalukra és nézz körül, hátha találsz kedvedre való jegyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.