Nyári Szünet Budapesten: Miniversum

Posted on by 1 comment
Print Friendly, PDF & Email

miniversum2Fotók forrása: http://www.miniversum.hu/

A Miniversum egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg.

Interaktív képernyőkön meg lehet nézni az egyes nevezetességek eredeti fotóit, itt-ott bele lehet avatkozni az asztalon zajló forgalomba: eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat lehet életre kelteni. A legkisebb látogatókat várja a Miniversum játszóház, ahol a korosztályuknak megfelelő építő-alkotó tevékenységeket próbálhatnak ki külön díjszabás nélkül. Eközben a felnőttek a kávéházban pihenhetik ki magukat.

miniversum1

Minden szombaton és vasárnap ingyenes játszóházi foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek:

10.30 Kézműves foglalkozások
12.00 Makettház építés és füvesítés *
14.30 Miniversum kvíz és kincskereső játék
16.00 Digitális vonatozás Ipaddel

* A foglalkozásokon a részvétel ingyenes, kivéve a “Makettház építés és füvesítés” programot. Itt a részvételhez 700 Ft-ért meg kell vásárolni egy makettház csomagot, amit összeépítés után a gyermek hazavihet.

Belépőjegyek ára:

Felnőtt belépő 14 éves kor felett 2400 Ft
Gyermek belépő 2-14 éves korig 1700 Ft
2 éves kor alatt a belépés ingyenes.
Családi jegy 2 felnőtt + 1 gyerek részére 5900 Ft, 2 felnőtt + 2 gyerek részére 6900 Ft. 1 felnőtt + 3 gyerek részére 5900 Ft

Cím: Budapest, VI. kerület, Andrássy út 12.

miniversum3
Nyitva tartás:

Vasárnaptól csütörtökig 9.00 – 19.00 óra között, pénteken és szombaton meghosszabbított nyitva tartással, 9.00 – 21.00 óra között vagyunk nyitva.

Weboldal: http://www.miniversum.hu/

Bejegyzés frissítve: 2016.05.07.

One comment on “Nyári Szünet Budapesten: Miniversum

  1. […] Miniversum egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.