Mi is csatlakoztunk a Föld órája eseményhez

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

2016. március 19-én 20.30-21.30 között világszerte 178 országban csatlakoztak a Föld órája kezdeményezéshez, amely már 10 éve hívja fel a világ figyelmét a klímaváltozásra. A WWF évente egyszer a Föld órája esemény alatt arra kéri a háztartásokat és a vállalkozásokat, hogy erre az 1 órára kapcsolják le és ki a nem létfontosságú lámpáikat és elektromos berendezéseiket.

Idén mi is csatlakoztunk és  lekapcsoltuk 1 órára a villanyt, a tévét,a számítógépet az elosztókat stb. A gyerekeknek is elmagyaráztuk, hogy ez nagyon fontos dolog. Már nem kérdés a klímaváltozás,hanem tény, hisz mindannyian a bőrünkön érezzük, hogy teljesen más az időjárás, mint gyerekkorunkban volt.

1ora

1ora2

Idén rekordot dönt a Föld Órájában résztvevő országok száma. A WWF által elindított 10. Föld Órájához minden eddiginél több, összesen 178 országban csatlakoztak világszerte.

Jó érzés egy ilyen fontos ügy mellé állni, hisz a gyermekeink, unokáink életét érintő ügyről van szó. A Gyerekprogramok Budapesten oldalon ezentúl minden évben olvashatsz majd a Föld órája programokról, melyet minden év márciusának utolsó vagy utolsó előtti szombatján rendeznek meg.

Category: Itt jártunk mi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.