Megújult a Budakeszi Vadaspark

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

vadasparkuj

Fotó forrása: www.kormanyhivatal.hu

Október 14-én átadták a Budakeszi Vadaspark felújított és kibővített főbejáratát. A Budakeszi Vadaspark, szolgáltatásait és infrastruktúráját tekintve, modern és vonzó családi kikapcsolódást nyújtó központtá nőtte ki magát. A megnövekedett látogatószámra tekintettel a Vadaspark megújult fogadóépülettel, új és akadálymentes mosdókkal, felújított babakocsi-tárolókkal és Baba-Mama Kuckóval várja a látogatókat.

Szabó Péter, az intézmény igazgatója elmondta, hogy a mintegy 30 év után 22 millió forintból megújult fogadóépület új pénztárhelyiségekkel, babamamakuckóval, kibővített babakocsi-tárolóval, valamint új akadálymentesített mellékhelyiségekkel várja a látogatókat. Kiemelte, hogy a környezetbe illeszkedő és a régi főbejárat látványát megőrző könnyűszerkezetes épületet emeltek. Hozzátette: a természeti ismeretek élményalapú bővítését középpontba helyező Budakeszi Vadaspark idei látogatottsága rekordot dönthet, több mint 150 ezer vendégre számítanak 2015 végéig.

Erdei környezetben, a várositól merőben eltérő terepen közlekedni kisgyerekkel nem is olyan egyszerű. Ezért a Budakeszi Vadaspark speciális terep-babakocsikkal segíti a kisgyerekes családok rugalmasabb közlekedését.

A kényelmes és főleg nyugalmasabb erdei séták alkalmával olyan babakocsikat vehetnek évek óta díjmentesen igénybe a családok, melyek az enyhébb emelkedőkön, zökkenőkön, kisebb gödrökön is gond nélkül tolhatóak. A régi, jól bevált babakocsik teljes körű felújításon estek át: jobbak, mint új korukban, valamint 10 darab, vadonatúj négykerekű terepjárgányt is beszerzett a Vadaspark, hogy a fáradt, vagy csak a kényelmes nézelődést előnyben részesítő csöppségekkel könnyebben lehessen körbejárni a Vadasparkot. A babakocsis séta után további kényelmes szolgáltatások várják a kisgyerekes családokat, hiszen a bejáratnál található Baba-Mama kuckóban csöndben és nyugalomban fogyaszthatják el uzsonnájukat a babák, és itt a pelenkázás is komfortosan megoldható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.