Legyél Te is ösztöndíjas Messzehangzó Tehetség!

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email


Ha úgy érzed, támogatásra van szükséged művészeti/természettudományos/informatikai tanulmányaidhoz, kutatásaidhoz, előadásaidhoz, szereplésedhez, versenyekre való felkészülésedhez és az odautazáshoz, jelentkezz a Messzehangzó Alapítvány ösztöndíj-rendszerébe! Töltsd ki a jelentkezési lapot, küldd el motivációs leveled és tanárod/mentorod ajánlását, hogy utána egy évig a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány támogatásával fejleszthesd tovább magad tehetségterületeden! Részletek: http://messzehangzo.hu/?p=9827

Ki lehet ösztöndíjas?
A kiválasztási folyamat végén 15 szociokulturálisan hátrányos helyzetben élő, jó képességekkel bíró, tehetségterületén már eredményeket elérő 12-18 év közötti gyermek egy év időtartamra élvezheti az Alapítvány anyagi támogatását.
Az ösztöndíj-rendszer
Az ösztöndíj-rendszer célja, hogy egy tanítási év alatt anyagilag támogassa az olyan természettudományokban, művészetekben kiemelkedő képességű gyerekeket, akik családja számára a tehetséggondozás finanszírozása nehézséget okoz.
Hogyan jelentkezz?
A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány ösztöndíj-rendszerébe egy online felületen tudsz jelentkezni, melyhez az alábbi dokumentumokat kérjük, hogy mellékeld:
• Jelentkezési lap
• Motivációs levél – arról, hogy milyen céljaid vannak tehetségterületeden és hogy miért van szükséged erre a támogatásra
• Tanár/mentor ajánló levél – rövid ajánlólevél mentorodtól, tanárodtól, aki Veled foglalkozik
• Fénykép rólad

Ha nincs módod az online felületen jelentkezni, pályázati anyagodat eljuttathatod hozzánk e-mailben (iroda@messzehangzo.org) , illetve postai, vagy személyes úton is (1011 Budapest, Hunyadi János út 13.)
A beérkező jelentkezéseket a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány Szakmai Tanácsadó Testülete és Kuratóriuma bírálja el. A megalapozott döntéshozatalhoz kérünk, hogy a Jelentkezési lapon minden rendelkezésedre álló információt tüntess fel!
Beérkezési határidő: 2018. május 31.
A pályázatok elbírásának eredményéről augusztus elején mindenkit értesítünk!
Az ösztöndíjátadó ünnepségre 2018. szeptember végén kerül sor Budapesten.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.