Kispesti Városünnep

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

Június 10-én, vasárnap kerül megrendezésre a Kispesti Városünnep a Templom téren. Számos színpadi programmal és sok érdekességgel várnak mindenkit.

SZÍNPADI PROGRAM
11.00 // BÍRÓ ESZTER koncert
12.30 // BRASS IN THE FIVE – A Rézerdő lakói
13.00 // A KMO csoportjainak bemutatója
14:30 // SZABÓ ÁDÁM
15.00 // KOZMA ORSI
15:30 // RÁCZ GERGŐ
16:00 // DESPERADO EGYÜTTES
16:30 // MILLER ZOLTÁN
17:50 // IVAN & THE PARAZOL koncert
20:00 // ZENEVONAT SZUPERKONCERT AZ LGT SZTÁRJAIVAL
A színpadi produkciók után 21.50-től tűzijáték.

Egyéb programok:
KATONAI BEMUTATÓ

A Magyar Honvédség közel harminc katonájával is találkozhatnak a látogatók a hagyományosan június 10-én megrendezendő Kispesti Városünnepen.

A katonák statikus bemutatókkal érkeznek az Ady Endre útra: az érdeklődők megtekinthetik az MH Anyagellátó Raktárbázis különböző haditechnikai eszköz bemutatóját, rendszeresített fegyverek, egyenruhák, vegyivédelmi és híradó eszközök. Az MH ARB mellett más alakulatok is részt vettek a rendezvényen. A tervek szerint itt lesznek az MH Légijármű Javítóüzem egyenruhásai egy katapultüléssel és egy szimulációs pilótafülkével; az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár: bemutató keretében az alakulatnál rendszeresített fegyverzeti eszközöket, különleges ruházatot és a hozzá tartozó felszereléseket és 1 db HMMWV gépjármű technikai eszközt; valamint az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság toborzópontja is.

HELYTÖRTÉNETI TÁRLAT AZ ADY ENDRE ÚTON
Üllői út – Ami összeköt

A Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény, a Kispesti Helytörténeti Gyűjtemény és a Tomory Lajos Múzeum közös tárlata nyílik június 10-én vasárnap 10 órától az Ady Endre úti Nagy Balogh János Kiállítóteremben!

EGYÉB KÍSÉRŐ PROGRAMOK
Furfangos csodavilág játékok, óriás játékok, sepregető, forgóhordó, minigolf, felfújható mászófal, forgó mászófal, a futball világbajnokság jegyében: darts foci, XXL csocsó, valamint lesz ismét babasátor, kézműves sarok, többféle érzékenyítő foglalkozás, továbbá a terveinkben szerepel még: különleges harci bemutató, a Kispesti Honvéd futballcsapat bemutatkozása

Ami idén sem maradhat el: vásárosok utcája, ízletes falatok kavalkádja

FB esemény: https://www.facebook.com/events/2054622571231747

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.