Bemutatkozás

Print Friendly, PDF & Email

A Gyerekprogramok Budapesten oldalt 2011 óta írom, hol nagyobb lelkesedéssel, hol kisebb lendülettel. Az őskorban még Játéktár néven futott, aztán évekig írtam a gyerekprogramok.blogspot.com-on, de egy idő után ezt is kinőttem és megérett az idő egy saját oldalra. Így született ez az oldal:)

Amióta gyermekeim vannak, azóta hiszem, hogy a gyerekeknek élményt kell adni, amire emlékezhetnek, amiből töltekezhetnek. A gyermekeinkkel töltött idő a legfontosabb, amit, ha elszalasztunk, már soha nem jön vissza az életben. Kamaszodnak, majd felnőnek, anélkül, hogy megmutattuk volna nekik a világot.

Ezzel az oldallal szeretnék segíteni az elfoglalt szülőknek, hogy nekik már ne kelljen keresgélniük. Ha szombat reggel úgy dönt a család, hogy a napot együtt töltik és ehhez programot keresnek, itt jó helyen járnak. Az aktuális gyerekprogramokon túl megtalálhatóak itt a játszóházak, élményparkok, állatkertek is.

Bízom benne, hogy az oldalamra látogatók visszatérő olvasók lesznek majd és megtalálják itt a nekik tetsző gyerekprogramokat.

Üdvözlettel: Szőnyiné Szilvi

IMG_20130628_092802_2

Gyakran ismételt kérdések:

Foglalkozol rendezvény szervezéssel?

Nem, nem szervezek rendezvényeket. Csak a hozzám eljuttatott programokat teszem közzé, hogy a szülők dolgát egy kicsit megkönnyítsem, amikor hétvégi programot keresnek a családnak.

Hogyan lehet az oldalon programot megjelentetni?

Írhatsz nekem a kapcsolat oldalon keresztül, emailben az info@gyerekprogramok.info címre vagy az oldal facebook-os oldalán is hagyhatsz nekem üzenetet.

Mennyibe kerül az oldalon a program megjelenése?

Semmibe 🙂 Csak küldj egy jó programot és én ingyen kiteszem az oldalamra.

2 comments on “Bemutatkozás

 1. Jo napot kivánok’

  Végh Csilla vagyok Bohoc.
  Érdeklödni szeretnék hogy az n vagy önok álltal rendezett rendezvényeken részt vehetnék e mint bohoc.
  Gyerekekszorakoztatására lufikat hajtogatok kivánság szerint szinben formában
  Helypénzt szoktam fizetni
  Maradok tisztelettel Végh csilla

  • Kedves Csilla! Mi nem foglalkozunk programszervezéssel. Csak a hozzánk eljuttatot programokat tesszük közzé. Üdvözlettel: Szőnyiné Szilvi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.