IV. Újbudai EgészségPART

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

A Feneketlen-tó partján immár hagyománnyá vált, hogy ősszel az egészségé a főszerep. Idén szeptember 16-án is számos program várja a családokat, melyek játékos formában az egészségtudatos életmód három legfontosabb területét mutatják be a látogatóknak. Kiemelt szerepet kap a sport, a táplálkozás és a lelki egyensúly.

A prevencióra nagy hangsúlyt fektető eseményen számos egészségügyi szűrésen vehetnek részt az érdeklődők a Szent Kristóf Szakrendelő közreműködésével. Az Újbuda Önkormányzata és a Fiatal Családosok Klubja által szervezett egész napos programot színpadi koncertek, interaktív gyermekprogramok, családi edzések színesítik.

Részletek: www.egeszsegpart.com

* Családi programok, játékok, sport *

Számos mozgással kapcsolatos program, edzés Katus Attilaval, sportbemutatók, gyermekjóga, sportos vetélkedők várják a látogatókat egész nap. Emellett a kicsik szórakoztatásáról sem feledkezünk meg, hisz az Egészség-ligetben játékos formában ismerhetik meg az egészséges életmód alapjait. A nap folyamán a vendégek bárhol, bármikor bekapcsolódhatnak a játékba.

* Színpadi programok *

A színpadi eseményekkel az egész család számára minőségi szórakozást, közös élményt szeretnénk nyújtani, melyre majd kicsik és nagyok örömmel emlékeznek vissza. Programunkban mesejáték, Masni és Pocó gyermekkoncert, táncelőadás és Szandi koncertje is helyet kapott, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót! A jó hangulat garantált!

* Egészségügyi szűrések, prevenció *

A Szent Kristóf Szakrendelő munkatársainak segítségével számtalan hasznos szűrővizsgálaton is részt vehetnek látogatóink. Nem csupán a figyelmet szeretnénk felhívni a prevenció fontosságára, hanem lehetőséget is adunk arra, hogy szakemberek segítségével bárki ingyenesen részt vegyen a kihelyezett szűrővizsgálatokon.
A gyerekeket Teddy Maci várja majd.

* Egészséges gasztronómia *

Az egészséges életmód egyik alapja a helyes táplálkozás. Katus Attila edzése után bizonyára sokan megéheznek majd, a rendezvényen pedig lehetőség nyílik egészséges ételek kóstolására is, amelyhez szorosan kapcsolódik a www.egeszsegfalok.hu oldalon olvasható receptpályázatunk.
Vendégünk lesz Krisztina Vrábel gasztroblogger és a Chefbag csapata.

Gyertek és tanuljunk, játszunk együtt! Mindenkit szeretettel várunk tehát 2018. szeptember 16-án 10-17 óráig az EgészségPart rendezvényünkön a Feneketlen-tó partján!

A részletes programot megtaláljátok weboldalunkon: www.egeszsegpart.com

FB esemény: https://www.facebook.com/events/2128552700718649/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.