Itt jártunk: MindCrime Szabadulós játék

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

A hétvégén kipróbáltuk a MindCrime Szabadulós játékot. Mivel még sose jártunk ilyen helyen, kicsit aggódtam, hogy hogy fog ez tetszeni a gyerekeknek. Mégsem egy játszóház vagy egy múzeum, ahol már jártunk és tudjuk mire számítsunk, hanem valami számunkra nagyon új helyre mentünk. Utólag már tudom, hogy teljesen feleslegesen aggódtam, mert ez a játék iskolás gyerekeknek szuper időtöltés.

Mindcrime1

A játékot én a kincskereséshez hasonlítanám, csak itt nem kincset kellett megkeresnünk, hanem egy üzletember bankszámlaszámát és a pinkódját, hogy elutaljunk 10 millió dollárt a számlájáról magunknak:) Nagyon kellett igyekeznünk, mert csak 1 óránk volt, hogy megtaláljunk mindent, de jelentem sikerült! Még maradt is 2 percünk:)

Mindcrime2

Persze ehhez mindent be kellett vetnünk: kutattunk, kerestünk, turkáltunk, kapcsolgattunk, forgatgattunk, nézelődtünk, tanakodtunk és néha segítségért integettünk. Szerencsére mindig kaptunk éppen annyi segítséget, hogy tovább tudjunk lépni a játékban és végül sikeresen eljussunk a megoldáshoz.

MindcrimeNagyon élveztük a játékot. Remek hely és nagyon kedves a kiszolgálás.

Akinek már iskolás gyereke van, annak jó szívvel ajánlom. 8-9 éves kortól már szuperül tudnak segíteni a gyerekek.

Ha megjött a játékhoz a kedved, itt találod a weboldalukat: http://mindcrime.hu/hu/

Foglalj időpontot és érezzétek jól magatokat!

 

Category: Itt jártunk mi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.