Itt jártunk: Lego Családi Napok a Pólus Centerben

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

LEgo5

A Pólus Centerben rendezik meg ezen a hétvégén a Lego Családi Napok gyerekprogramot, amin mint megrögzött Lego és Star Wars mániás család lévén, ott volt a helyünk. Elsőre csak az óriási tömeg tűnt fel egy igen kicsi területen…. de aztán, ahogy telt az idő, azért mindent ki tudtak próbálni a gyerekek, amit szerettek volna. A lányok nyugodtan tudtak a Lego Friends asztalnál legózni. A fiunk és a férjem pedig örömmel próbálgatta a Lego Technics kiállított modelljeit.

Egy 4 feladatból álló pecsétgyűjtő játék is van ám itt a gyerekeknek, amin, ha ügyesen végigmennek és összegyűjtik a 4 pecsétet, akkor egy oklevelet és egy képeslapot kapnak.

Aki szeretne üzenetet hagyni a Legonak és a barátainak, az a nagy üzenő falon stílusosan legóból kirakhatja az üzenetét.

Fél óránként játék is van, amin Lego ajándékcsomagokat lehet nyerni. Érdemes jól felkészülni a Star Wars-ból és a Lego Freinds-ből:)

Amíg mi ott voltunk a nagy tömegben 3 kisgyerek is elsodródott a szüleitől! Szerencsére volt annyi eszük, hogy odamentek valamelyik hostesshez és végül a mikrofonba bemondták, hogy keresik x.y. anyukáját. Nagyon figyeljetek a gyerekekre és az értékeitekre! Néz mekkora tömeg volt:

Tomeg

Lego3

Lego4

Lego1

Category: Itt jártunk mi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.