III. Varázskemence napja

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

Az idei Varázskemence Napja rendezvénynek a mottója: „Elhozzuk a fesztivált!”

Akadálymentes nap, akadálymentes programokkal. Jó hangulat garantált, és itt reméljük mindenki egyenlő.

Fővédnök: Cseresnyés Péter Munkaerőpiacért és Képzésért Felelős Államtitkár

Számítunk mindenkire, aki a korábbi években is közreműködött, hogy idén is töltsön velünk egy nagyon kellemes napot!

A „mindenki tud kenyeret sütni” cél, ami miatt a rendezvényt 2015-ben életre hívtuk nem változott. Láttuk az örömöt a gyerekek arcán, a segítő vendéglátós diákok arcán. Sokan már másnap kérdezik a tanítót, hogy mennyit kell aludni a következő Varázskemencéig. Az első alkalommal befüstöltük a Vakok Iskoláját, majd a mozgásjavító iskola udvarán készültek a finomságok.

A vendéglátóipari és szakács tanulók közötti verseny is egyre komolyabb mesterműveket eredményez. A szakoktatók örömmel készítik fel diákjaikat a kemencében való sütés kihívásaira, a hagyományos ízek előcsalogatására.

A 3. Varázskemence Napja megkísérli új kihívások elé néz. Nagyon sok fogyatékkal élő gyerek van Magyarországon akik nem jutnak el a megszámlálhatatlan sok zenei, gasztro, tematikus fesztiválra, vagy mert a fesztivál nem akadálymentes, vagy anyagilag nem engedhetik meg maguknak.

A Varázskemence Napja 2017-ben olyan rendezvény lesz, amelyik akadálymentes és az igazi fesztivál élményét nyújt a fogyastékkal élő gyerkőcöknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.