Halloween rémes este a Medveotthonban

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

Október 28-án 17.00 órától Halloween rémes este lesz a Medveotthonban.

Jack, a faragott töklámpás (Jack-lámpás) névadója egy leleményes kovácsmester volt, aki mikor az ördög eljött érte, felzavarta őt a fa tetejére és keresztet rajzolt a fa törzsére, hogy az ne tudjon lejönni. Amikor a kovács meghalt, sem a mennyországba, sem a pokolba nem engedték be, csak bolyongott egy lámpással a kettő között.
Itthon a kelta hiedelemből a Halloween bulizós, játékos és ijesztgetős hangulata él tovább, amit most a Medveotthonban is átélhetsz.
Az esti hűvösre a medveotthon csapata 200 liter forró teával, valamint kenyérlángossal és forralt borral (!) is készül. Rakunk egy nagy-nagy boszorkánytüzet, amit még a városból is látni lehet majd. (vicc. reméljük, nem. :-). Szellemlovasok kísértenek azon az éjen a medveparkban, hozzatok zseblámpát is, hogy jól lássuk őket. Lesz jelmezverseny és tökfaragó versenyt is tartunk, készültünk hozzá egy szekérderék tökkel…

Egész este zenél a Zságbamacska zenekar. Állj be te is a cukorágyú alá, hogy aztán már vacsorázni se kelljen! Mulassunk, borzongjunk, kacagjunk együtt a nagyragadozók között!

17.00 órától ingyenes a belépés a jelmezben érkezőknek.

FB esemény: https://www.facebook.com/events/122295991771971

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.