Gyerekprogramok a Dunapest Fesztiválon

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

Időpont:  2017. szeptember 2.  10:00 – 16:00

Helyszín: XIII. kerület, Népsziget

Programok:

Az Inspirál Cirkuszközpont profi oktatóinak segítségével elsajátíthatod a különböző zsonglőreszközök használatának alapjait: labda, buzogány, meteor, ördögbot, hulahopp. Kicsiknek és felnőtteknek egyaránt kiváló elfoglaltság, ajánljuk az egész családnak 0-150 éves korig!

Tedd próbára a Dunával kapcsolatos tudásodat! Téged is vár a WWF Magyarország Élő Duna Turnéja, melyben egy életnagyságú társasjátékon végighaladva izgalmas részleteket tudhatsz meg hazánk legnagyobb folyójáról, állat- és növényvilágáról, természeti kincseiről. A legkisebbeknek színezőkkel és pandaálarc-készítéssel készülünk!

A Cellux Csoport foglalkozásán a Duna által inspirált vízparti játékok elkészítésére nyílik lehetőség. A természetben talált anyagokból kis tutajt lehet ácsolni és ezekkel versenyezni, könnyedén újrahasznosítható háztartási hulladékból bárki elkészítheti saját horgászfelszerelését vagy csinálhat magának hajónaplót, amelyben megörökítheti legemlékezetesebb vízparti élményeit.

A Deák 17 Galéria 10-14 óra között bemutatja, mi az a landart, majd a helyszínen elkészíthetik saját alkotásukat. Az elkészült alkotásokat dokumentáljuk. Minden alkotó a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. –vel közösen kiadott városi felfedező csomagot kap, melynek tartalma: 1 db Budapesti Titkos füzet, 1 db D17 zsák, 1 db ceruza.

További részletek: http://dunapest.hu/hu/program/

A programok ingyenes a részvétel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.