Cinemira – Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál

Posted on by 0 comment
Print Friendly, PDF & Email

Cinemira – Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál – Április 6-8 Akvárium Klub

Végre egy vagány családi rendezvény! Nézd meg a világ legjobb 4-14 éves gyerekeknek szóló rövid- és animációs filmjeit.
Sőt, legyél te is filmes, próbáld ki magad animációs, kaszkadőr, sminkes, virtuális valóság workshopjainkon. Közben filmplakát és dizájn vásár is vár!

A háromnapos családi gyerekfilm fesztiválon kifejezetten gyerekek számára készített rövidfilmeket láthat a hazai közönségnek. A filmes versenyprogramot úgy állítottuk össze, hogy a gyerekek mellett a szülők is jól szórakozzanak. Két teremben minden órában újabb 60 perces filmes, animációs program indul. Felfrissülésként a gyerekek, akár szülőkkel közösen filmes, animációs,képregényes, kaszkadőr, sminkes, workshopokon vehetnek részt! A workshopokra itt tudtok regisztrálni!

Filmes előadások is lesznek, ahol találkozhattok a legmenőbb gyerekfilmhős szinkronszínészekkel, kaphattok tippeket casting directoroktól, hogy kerülhettek be filmekbe, és a storyboard készítés rejtelmeibe is betekintést nyerhettek. Az aulában egész hétvégén filmes market zajlik, ahol filmplakátokat, képeslapokat, képregényeket, menő filmes technikai eszközöket vásárolhattok! Szombaton Food
Film Fighters – Kids editon!

Vasárnap díjátadóval zárul a fesztivál, ahol közösen megszavazhatjuk a világ legjobb gyerekfilmjét!

További infó:

www.cinemira.hu
facebook.com/cinemira.kidfilmfestival/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.