1 éves a Gyerekprogramok Budapesten oldal!

Posted on by 1 comment
Print Friendly, PDF & Email

1eves

Bizony, tavaly ilyenkor gondoltam úgy, hogy márpedig engem ez a téma annyira érdekel, hogy erről egész nap tudnék beszélni vagy írni, ezért komolyabban el kezdek ezzel foglalkozni. Előtte évekig a blogspoton írtam a programokat amikor éppen volt egy kis időm, de éreztem, hogy ennél jobban is tudom csinálni, hát megvettem a domain nevet és nekiálltam írni.:)

1 év alatt rengeteg olvasó járt az oldalon, aminek nagyon örülök.  A statisztika szerint 1 év alatt 256,175 egyéni látogató járt az oldalon és 1,287,403 oldalletöltés történt. Havonta átlagosan 20 ezer egyéni olvasója van az oldalnak! Ez elképesztően nagy szám! Örülök, hogy ennyien olvastok 🙂 Ugyanakkor hatalmas felelősség is, hogy friss, érdekes és hasznos tartalommal várjon titeket az oldal mindig.

A legtöbb olvasó az ünnepnapokon van:) így a legolvasottabb cikkeim az augusztus 20-i és az október 23-i programokról szólóak. De nagyon szerettétek a statisztika szerint a nyári szüneti napi programajánlókat is. Az őszi szüneti programajánló magazinnak is nagy sikere volt több mint 3400-an olvastátok, lapozgattátok át, köszönhetően a 120 megosztásnak a facebookon. Köszi szépen!

A Facebookon is rohamosan nő az olvasótábor, ami nagyon megtisztelő és lelkesítő. 1 évvel ezelőtt éppen 1000 követője volt az FB oldalnak. Mára ez a szám 7400 főnél tart!

A hírlevél ötlete valamikor menet közben jött és fél év alatt 1700 fő iratkozott fel rá, amiben a hétvégi programajánlót küldöm ki az érdeklődőknek emailben.

Az 1 év alatt rengeteget fejlesztettem az oldalt, javítgattam a hírlevélküldést, építettem a kapcsolatokat a programhelyekkel, vállalkozóvá váltunk a férjemmel, ami újabb és újabb feladatok elé állított minket.  Ő a technikai dolgokat tartja kordában és én pedig a tartalomért felelek. Nagyon sok munkával járt az oldal építgetése – szépítgetése, és biztos vagyok benne, hogy még sok minden áll előttünk. Rengeteg tervünk van a jövőre nézve, hogy mivel és hogyan fejlesszük tovább az oldalt. Remélem maradtok velünk és követitek a fejlődésünket!

NYEREMÉNYJÁTÉK!!!!!!!

Ha szeretnéd segíteni a munkánkat, akkor töltsd ki a kérdőívet itt: http://gyerekprogramok.info/kerdoiv-segitsd-a-munkankat-a-valaszaiddal/
Azok között akik megadják az email címüket 3 szerencsés olvasó 1-1 mesekönyvet nyerhet. (A megadott email címeket nem használjuk fel más célra, csak a sorsolásra.)
Kérdőív kitöltés határideje: november 14.szombat 22.00
Sorsolás: november 15. vasárnap 10 óra
A nyerteseket itt a weboldalon tesszük közzé és emailben kapnak értesítést.

Üdvözlettel: Szilvi  és Zsolti

Category: Hírek

One comment on “1 éves a Gyerekprogramok Budapesten oldal!

  1. […] 1 hete ünnepelte a Gyerekprogramok Budapesten oldal az 1 . éves születésnapját. Az olvasóktól csak annyit kértünk ajándékba, hogy egy kérdőív kitöltésével segítsék […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.